Available Filters

-

Visas kategorijas
6 Dozorme Le Capucin steika nažu komplekts kastē

Virtuves naži

Filtri

Rodoma 1–52 iš 819

Lai labi pagatavotu ēdienu, noteikti ir nepieciešams ne tikai talants, pieredze, bet arī pareizais aprīkojums, šajā gadījumā – labi virtuves naži . Izmantojot šo kategoriju, jūs varēsiet viegli atrast virsmas gatavošanas nazi , kas jums nepieciešams. Neatkarīgi no tā, vai gatavojat brokastis, pusdienas vai pat vakariņas, mūsu plašais virtuves nažu un piederumu klāsts ļaus jums apstrādāt visus ēdienus bez izņēmuma, ar vislielāko rūpību, ar vislielāko precizitāti.

Virtuves nazis, kam tas nepieciešams?

Ja esat iesācējs ēdiena gatavošanā, iespējams, jums rodas jautājums, kāpēc jums vajadzētu izmantot īstu virsmas gatavošanas nazi, nevis tikai parastu nazi. Galu galā tie abi griež. Saskaroties ar modeļu daudzveidību, jūs varat justies nedaudz apmulsis. Jums pat var šķist, ka tas ir mazliet bezjēdzīgi un rezervēti izvēlīgai elitei. Bet tā nav. Ja vienkārši mīlat labu ēdienu, īsts virtuves nazis ir būtisks, lai iegūtu mīkstu, sulīgu vai kraukšķīgu tekstūru un atbrīvotu reibinošas smaržas. Griežot tīri, bez piepūles un spiediena, tas novērš ēdiena saspiešanu, saglabā tā konsistenci, samazina sulas zudumus un nodrošina vienmērīgu gatavošanu. Gastronomi novērtēs arī glītu ēdiena noformējumu, kas priecē acis un rosina apetīti. Virtuves nazis ir neaizstājams, lai pareizi sakārtotu sastāvdaļas ēdienā vai izkārtotu apetīti rosinošus šķīvjus.

Kurš nazis virtuvei?

Mājās vai darbavietā divi galvenie gatavošanas naži ir šefa nazis un Santoku nazis . Tie rūpīgi sagriež gandrīz visus pārtikas produktus un ir nepieciešami daudzu ēdienu pagatavošanā.

Pavāra nazis

Pavāra nazi raksturo liela daudzpusība, jo ar to var griezt… Lai labi gatavotu ēdienu, noteikti ir nepieciešams talants un pieredze, taču ir nepieciešams arī atbilstošs aprīkojums, šajā gadījumā – labi šefpavāra naži . Izmantojot šo kategoriju, jūs varēsiet viegli atrast virēja nazi , kas jums nepieciešams. Neatkarīgi no tā, vai gatavojat brokastis, pusdienas vai pat vakariņas, mūsu plašais virtuves nažu un piederumu klāsts ļaus jums apstrādāt visus ēdienus bez izņēmuma, ar vislielāko rūpību, vislielāko precizitāti.

Virtuves nazis, kam tas nepieciešams?

Ja esat iesācējs ēdiena gatavošanā, iespējams, jums rodas jautājums, kāpēc jums vajadzētu izmantot īstu virsmas gatavošanas nazi, nevis tikai parastu nazi. Galu galā tie abi griež. Saskaroties ar modeļu daudzveidību, jūs varat justies nedaudz apmulsis. Jums pat var šķist, ka tas ir mazliet bezjēdzīgi un rezervēti izvēlīgai elitei. Bet tā nav. Ja vienkārši mīlat labu ēdienu, īsts virtuves nazis ir būtisks, lai panāktu mīkstu, sulīgu vai kraukšķīgu tekstūru un atbrīvotu reibinošas smaržas. Griežot tīri, bez piepūles un spiediena, tas novērš ēdiena saspiešanu, saglabā tā konsistenci, samazina sulas zudumus un nodrošina vienmērīgu gatavošanu. Gastronomi novērtēs arī glītu ēdiena noformējumu, kas priecē acis un rosina apetīti. Virtuves nazis ir neaizstājams, lai pareizi sakārtotu sastāvdaļas ēdienā vai izkārtotu apetīti rosinošus šķīvjus.

Kurš nazis virtuvei?

Mājās vai darbavietā divi galvenie gatavošanas naži ir šefa nazis un Santoku nazis . Tie rūpīgi sagriež gandrīz visus pārtikas produktus un ir nepieciešami daudzu ēdienu pagatavošanā.

Pavāra nazis

Pavāra nazi raksturo liela daudzpusība, jo ar to bez mazākām grūtībām var sagriezt dažādus ēdienus, turklāt tas var būt dažādu formu. Tā asmens izmērs ir no 15 cm līdz 30 cm, nodrošinot stabilitāti, kontroli un klusu spēku griešanas laikā. Tā taisnais, asais asmens ir caururbjams.

Santoku nazis

Savukārt Santoku nazis ir radies Japānā, taču ir iekarojis visu pasauli. Tas ir mazāks, tā asmens ir aptuveni 18 cm garš. Tas dažkārt ir ar medus šūnām, kas novērš ēdiena pielipšanu pie tērauda. Virsotne nokrīt uz leju, kas ir praktiski vertikālai darbībai. Šis japāņu virtuves nazis ir tikpat universāls kā tā Eiropas kolēģis, atšķirība ir tā, ka tas nedaudz vairāk paļaujas uz precizitāti un manevrētspēju.

No kāda tērauda izvēlēties virtuves nazi?

Kuģa naži ir izgatavoti no trim galvenajiem sakausējumiem: nerūsējošā tērauda, oglekļa tērauda un Damaska tērauda. Neaizmirstot arī keramiku, kas ir savdabīgs materiāls.

Nerūsējošais tērauds

Nerūsējošais tērauds ir ideāli piemērots, lai sāktu darbu virtuvē, jo tas maz rūsē un kalpo salīdzinoši ilgi. Ja tērauds nav pārāk ciets, jūs varat laiku pa laikam paši uzasināt asmeni, lai tas atgūtu kvalitatīvu asmeni. Un, ja rokturis ir sintētisks, jums nebūs nepieciešams to tīrīt ar rokām, jo nazis var tikt ievietots tieši trauku mazgājamajā mašīnā. Ir visdažādākie nerūsējošā tērauda veidi, sākot no visvienkāršākajiem, kas paredzēti pieticīgam budžetam, līdz visizsmalcinātākajiem, kas paredzēti prasīgiem lietotājiem.

Oglekļa tērauds

Oglekļa tērauds ir ļoti izplatīts profesionālajos virtuves nažos . Tā pastiprinātā cietība padara to trauslāku un grūtāk asināmu, taču, no otras puses, asmeņa griezējmala laika gaitā darbojas ievērojami labāk. Tas ir arī tērauds, kas var korodēt, ja ilgstoši tiek pakļauts ūdens iedarbībai. Tomēr šo jutīgumu var viegli novērst, rūpīgi nosusinot nazi pēc mazgāšanas krānā.

Damaskas tērauds

Damaskas tērauds ir grezns sakausējums, kas bieži sastopams japāņu virtuves nažos . Tajos, kurus izmanto Michelin zvaigznēm apbalvotie šefpavāri un prestižie restorāni. Šo tēraudu veido ļoti ciets kodols, kurā ir mīkstāki tērauda slāņi. Rezultātā uz asmeņa veidojas skaistas viļņotas līnijas. Pateicoties paaugstinātajai cietībai, asmens griež ar izcilu, ilgstoši noturīgu precizitāti, atbrīvojot jūs no asināšanas ierobežojumiem. Japānas Damaskas nazis ir jātīra ar rokām, lai saglabātu tā cildeno dabisko apdari un ievērojamās īpašības.

Keramika

Keramikas naži kļūst arvien populārāki. Tiem ir dažas nebūt ne mazsvarīgas priekšrocības: asas malas un higiēniski griezumi. No otras puses, šis materiāls ir trauslāks un līdz ar to arī trauslāks, kas dažiem pavāriem neļauj tam piekrist. Sīkāka informācija