
Zivju naži: precizitāte, elastība un profesionāla gatavošana
Rodomi visi rezultatai: 17
-
Victorinox zivju nazis ar zobainu asmeni 36cm, zils fibroksa rokturis
-
A233000 Riviera 200 mm Arcos nazis
-
Victorinox laša nazis melns 30 cm elastīgs bišu šūnu asmens
-
Victorinox laša nazis rožkoka biškopja šķēle 30cm
-
TB Maestro Ideal forge filet de sole nazis 16cm
-
Kershaw KW1259 FILLET nazis
-
Kershaw KW1256 FOLDING FILLET nazis
-
Victorinox Grand Maître kaltais filet de sole nazis 20cm POM melns
-
Opinel Carpaccio nazis N°123 Parallel
-
Victorinox Grand Maître kaltais jūrasmēles filejas nazis 20cm kļava
-
Opinel N°121 Paralēli konusveidīgs nazis
-
Victorinox SwissClassic Fillet of Sole nazis 20cm melns – kaste
-
Opinel Intempora konusveida nazis N°221
-
Victorinox Swibo jūrasmēles filejas nazis ar elastīgu asmeni un cricket rokturi
-
Arcos laša nazis – 300 mm asmens
-
Ideāls Sabatier DEG Déglon filejas nazis
-
A242500 Krāsains prof. 200 mm Arcos nazis
Zivju naži: precizitāte, elastība un profesionāla gatavošana
Atklājiet mūsu rūpīgi atlasīto zivju nažu kolekciju — augstākās kvalitātes instrumentus, kas paredzēti precīzai zivju griešanai, filejēšanai un apstrādei. Šie naži ir neaizstājami gan profesionālās virtuvēs, gan mājas pavāriem, kuri vēlas saglabāt zivju struktūru, garšu un estētiku.
Zivju naža īpašības
Zivju nazis ir īpaši izstrādāts, lai nodrošinātu tīrus, precīzus griezumus un atvieglotu zivju filejēšanu. Tā garais, plānais un elastīgais asmens no nerūsējošā tērauda ļauj vienmērīgi slīdēt gar kauliem un ādu, nebojājot maigo gaļu. Šī konstrukcija nodrošina arī maksimālu kontroli un precizitāti — būtiski, ja gatavojat delikātus ēdienus, piemēram, suši vai karpačo.
Daudzi modeļi ir aprīkoti ar konusveida vai šauru asmeni, kas palīdz vieglāk izņemt kaulus un atdalīt filejas. Asmens parasti ir asināts tikai vienā pusē, kas nodrošina izcilu sagriešanas kvalitāti un precīzu kustību bez liekas pretestības.
Ideāls instruments zivju filejēšanai un suši gatavošanai
Neatkarīgi no tā, vai apstrādājat lasīti, tunci, jūraszivi vai upes asari, kvalitatīvs zivju nazis nodrošina perfektu rezultātu katrā griezienā. Tā plānais un elastīgais asmens ļauj vienmērīgi noņemt ādu, atdalīt filejas un saglabāt sastāvdaļu integritāti. Šie naži ir arī neaizstājami suši un sashimi pagatavošanā, kur nepieciešams izcils asums un estētisks griezums.
Rokturis – ergonomika un komforts
Visiem zivju nažiem mūsu klāstā ir ergonomiski rokturi, kas nodrošina drošu satvērienu un maksimālu kontroli arī mitrā vidē. Rokturi tiek veidoti no dabīga koka (piemēram, valrieksta vai magnolijas), kā arī no mūsdienīgiem materiāliem, piemēram, polipropilēna vai G10, kas nodrošina izturību un higiēnu.
Izcilākie zīmoli
Pie mums atradīsiet pasaulē atzītus ražotājus, kas garantē nevainojamu kvalitāti un ilgmūžību:
- Kershaw – moderni, ļoti asi un ergonomiski naži ar japāņu precizitāti.
- Opinel – franču klasika ar vienkāršu, bet izcili funkcionālu dizainu.
- Citi prestiži zīmoli, kas apvieno tradīcijas un inovāciju profesionālajā virtuves aprīkojumā.
Kā pareizi lietot zivju nazi
Izmantojiet garas, vienmērīgas kustības, lai griezums būtu tīrs un gluds. Izvairieties no pārmērīga spiediena – kvalitatīvs asmens paveiks darbu jūsu vietā. Pēc lietošanas nazi ieteicams mazgāt ar rokām un nosusināt, lai saglabātu tā asumu un aizsargātu pret koroziju.
Atklājiet profesionālu zivju nažu kolekciju
Nazis-duncis.lv piedāvā plašu zivju un filejas nažu izvēli — no klasiskajiem modeļiem līdz japāņu stila Yanagiba nažiem, kas paredzēti izsmalcinātai kulinārijai. Katrs modelis ir rūpīgi izvēlēts, lai nodrošinātu profesionālu sniegumu un izcilu precizitāti.
Izvēlieties savu zivju nazi un padariet katru ēdiena gatavošanu par mākslu — ar precīziem griezumiem, perfektām filejām un nevainojamu rezultātu.

















