Available Filters

-

Visas kategorijas
18 cm Santoku Due Cigni Hakucho nazis

Santoku naži

Filtri

Rodoma 1–52 iš 72

Ja pieminam terminu “japāņu virtuve “, mēs uzreiz domājam par Santoku nažiem . Patiešām, tas ir universāls nazis, kas ļoti bieži tiek salīdzināts ar šefpavāra nažiem , jo tas ir ļoti daudzpusīgs. Santoku nazis ir viegli atpazīstams pēc tā nerūsējošā tērauda asmens, kura gals ir nedaudz izliekts ( aptuveni 60°) : tas dažkārt ir medus izliekts , lai atvieglotu ēdiena sagriešanu un tas ātrāk atdalītos no asmeņa. Termins Santtoku nepalika parādā nejaušībai, tas nozīmē “trīs labas lietas “, atsaucoties uz ēdiena gatavošanā parasti veicamajiem žestiem, proti, griešanu, kapāšanu un malšanu. Tāpēc ar mūsu Santoku nažiem jūs varēsiet griezt, griezt un malt dārzeņus vai sasmalcināt garšaugus . Ar tiem būs iespējams arī sasmalcināt gaļu vai izsmalcināti apstrādāt jēlas zivis . Visbeidzot, Santoku nazis ir ļoti efektīvs arī, lai skaidri sagrieztu augļus . No nažiem jūs varēsiet izvēlēties no labākajiem zīmoliem, piemēram, Kershaw , Böker vai Arcos . Taču, kā jau minēts iepriekš, Santoku nazis ir japāņu virtuves piederums . Tāpēc šķiet pilnīgi loģiski, ka, iegādājoties Santoku nazi , ir vērts vērsties pie japāņu ražotāja , un tas ir, piemēram, Kai un Kanetsune zīmolu gadījumā. Vai dodat priekšroku Made in France? Jums jāzina, ka Francijas ražotājam Opinel ir savs Santoku nažu klāsts . Modeļi, kas iepriecinās gan profesionālus, gan amatierus pavārus ar aizraušanos ar labu ēdienu!