Available Filters

-

Visas kategorijas
Kai griešanas nazis 23cm Tim Mälzer Kamagata

Yanagiba naži (griešanai šķēlēs)

Filtri

Rodomi visi rezultatai: 14

Ir pazīstams arī kā griešanas nazis , Janagiba nazis parasti ir ilgs, plāns nerūsējošā tērauda asmens. Dažos modeļos ir izmantots pat 3 slāņu Damaskas tērauds , kas nodrošina vēl nebijušu asumu. Yanagiba japāņu nažus plaši izmanto suši un sašimi gatavošanai – japāņu kultūras ēdieniem, kas tagad ir ļoti populāri Eiropā. Šeit ir mūsu Janagiba nažu izlase, ko ražo japāņu griezēji, tostarp Kanetsune un Kai, minot tikai pazīstamākos. Runājot par rokturiem, arī tie ir veidoti no kvalitatīviem materiāliem, Kanetsune parasti dod priekšroku gaišai magnolijai, savukārt Kai dod priekšroku polipropilēnam tumšākā krāsā. Rokturi vienmēr ir ergonomiski veidoti, lai būtu ērti gatavot suši un sašimi. Ņemiet vērā, ka, ja jums patīk japāņu naži, jums vajadzētu novērtēt Deba zivju nažus jūrasmēļu filejas pacelšanai …