
Gyuto naži (šefpavāra)
Rodomi visi rezultatai: 25
-
Wusaki San Mai šefpavāra nazis 10Cr15 20cm
-
Kai šefpavāra nazis 23cm Wasabi Black
-
Wusaki Damaskas šefpavāra nazis 10Cr 20cm
-
Kai Pavāra nazis 18cm Seki Magoroku Shoso
-
Yaxell Ketu 20 cm virtuves nazis
-
Kai Pavāra nazis 21cm Seki Magoroku Shoso
-
Gyuto SekiRyu nazis 180 mm ar koka rokturi – SRH900
-
Kai Šefpavāra nazis 24cm Seki Magoroku Shoso
-
HZ2-3007DS Splash Hybrid Gyuto 240 Mcusta nazis
-
Kai hibrīda virtuves nazis 20cm Tim Mälzer Kamagata
-
Gyuto SekiRyu 18cm melns ABS nazis – SRP900
-
Kai Pavāra nazis 20cm Shun Classic White
-
Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni nazis
-
Kai Pavāra nazis 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni nazis
-
Kai šefpavāra nazis 20cm Shun Nagare damas nerūsējošais tērauds
-
Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto nazis
-
180 mm Gyuto SekiRyu nazis
-
KC704 GYUTO Kanetsune nazis
-
Suncraft Senzo Damaska virtuves nazis 20cm
-
Wusaki Pakka X50 sērijas virtuves nazis
-
Kanetsune KC703 GYUTO nazis
-
18 cm Kiritsuke Jaku Seki Ryu nazis
-
VG-10 Damaskas sērijas Wusaki virtuves nazis
-
Kanetsune KC702 GYUTO nazis
Gyuto naži ir japāņu modeļi, kas atgādina šefpavāra nažus no Eiropas. Tomēr viena neliela atšķirība ir asmens, kas Gyuto nažiem ir plānāks nekā Francijas pavāra nažiem . Turklāt japāņu nažam mazāk svarīgs ir arī asināšanas malas leņķis ( 15 līdz 18° ), salīdzinot ar 20 līdz 22° Eiropas modelim. Citādi japāņu Gyuto naži ir kā šefpavāra naži, citiem vārdiem daudzfunkcionāli! Tie ļaus jums viegli sagriezt un sasmalcināt augļus un dārzeņus , bet arī sasmalcināt gaļas gabalus skatīt pat apstrādāt jēlu zivi . Gyuto naži ir ļoti daudzpusīgi, un tā ir to lielā priekšrocība! Naži, kas gūst labumu no precīzas japāņu izgatavošanas: pietiekami, lai veiktu skrupulozus žestus un pagatavotu skaistākos ēdienus! Svarīgi uzsvērt arī to, ka Gyuto naži šobrīd ir ļoti modē profesionālu pavāru vidū!