Available Filters

-

Visas kategorijas
Wusaki Damaskas šefpavāra nazis 10Cr 20cm

Gyuto naži: Šefpavāra naži, Virtuves naži

Filtri

Gyuto naži ir japāņu modeļi, kas atgādina šefpavāra nažus no Eiropas. Tomēr viena neliela atšķirība ir asmens, kas Gyuto nažiem ir plānāks nekā Francijas pavāra nažiem . Turklāt japāņu nažam mazāk svarīgs ir arī asināšanas malas leņķis ( 15 līdz 18° ), salīdzinot ar 20 līdz 22° Eiropas modelim. Citādi japāņu Gyuto naži ir kā šefpavāra naži, citiem vārdiem daudzfunkcionāli! Tie ļaus jums viegli sagriezt un sasmalcināt augļus un dārzeņus , bet arī sasmalcināt gaļas gabalus skatīt pat apstrādāt jēlu zivi . Gyuto naži ir ļoti daudzpusīgi, un tā ir to lielā priekšrocība! Naži, kas gūst labumu no precīzas japāņu izgatavošanas: pietiekami, lai veiktu skrupulozus žestus un pagatavotu skaistākos ēdienus! Svarīgi uzsvērt arī to, ka Gyuto naži šobrīd ir ļoti modē profesionālu pavāru vidū!