Available Filters

-

Visas kategorijas
6 Dozorme Le Capucin steika nažu komplekts kastē

Steiku naži

Filtri

Rodomi visi rezultatai: 25

Gaļa tās konsistences dēļ nav viegli sagriežams ēdiens, tāpēc ir interese izmantot īpašus galda nažus, piemēram, steiku nazi . Ar gludu vai zobainu asmeni tas ļauj gaļu sagriezt precīzi, neapstādinot to, un, galvenais, bez piepūles!

Kādas ir steika naža īpašās iezīmes?

Pirmām kārtām steika nažam ir jābūt ar izcilu griezējgriezuma asmeni , lai iegūtu tīrus griezumus un izvairītos no maziem, nevienmērīgiem gabaliņiem. Visbiežāk tas ir izgatavots no nepastāvīgā tērauda , kas nodrošina izturību pret rūsu un iespējamību mazgāt trauku mazgājamā mašīnā , asmens var būt gluds vai zobains . Gludā mala ir piemērotāka tā dēvētajai maigajai, maigajai gaļai, savukārt zobainā mala ir piemērotāka gaļai, kas ir grūtāk sagriežama, īsāk sakot, cietāka. Tomēr paturiet prātā, ka zobotais asmens prasa mazāku apkopi nekā gludais asmens, jo tas ir retāk jāasina, lai gan šī darbība ir nedaudz sarežģītāka. Steika naža izmērs ir tuvs galda naža izmēram . Tā asmeņa garums bieži vien ir no 9 līdz 13 cm atkarībā no lietotāja vēlmēm. Acīmredzot tas ietekmēs naža kopējos izmērus. Jo lielākas būs jūsu rokas, jo lielākam būs jābūt nazim, un otrādi! Tas viss ar mērķi iegūt steika nazi, kas ir pielāgots jūsu rokas morfoloģijai, lai to būtu patīkami lietot ikdienā.

Kā izvēlēties steika naža rokturi?

Kad runa ir par steika naža rokturi, jums ir pieejami daudzi materiāli. Lai gan, protams, estētiskais aspekts ir svarīgs, jums ir jābūt uzmanīgiem, lai neaizmirstu dažas detaļas. Jums ir jābūt uzmanīgiem, lai izvēlētos ergonomisku, pat neslīdošu rokturi, kas neļauj jūsu rokai izslīdēt….. Gaļa tās konsistences dēļ nav viegli sagriežams ēdiens, tāpēc ir interese izmantot īpašu galda nazi, piemēram, steiku nazi . Ar gludu vai zobainu asmeni tas ļauj gaļu sagriezt precīzi, neapstājoties, un, pats galvenais, bez piepūles!

Kādas ir steika naža īpašās iezīmes?

Pirmām kārtām steika nažam ir jābūt ar izcilu griezējgriezuma asmeni , lai iegūtu tīrus griezumus un izvairītos no maziem, nevienmērīgiem gabaliņiem. Visbiežāk tas ir izgatavots no nepastāvīgā tērauda , kas nodrošina izturību pret rūsu un iespējamību mazgāt trauku mazgājamā mašīnā , asmens var būt gluds vai zobains . Gludā mala ir piemērotāka tā dēvētajai maigajai, maigajai gaļai, savukārt zobainā mala ir piemērotāka gaļai, kas ir grūtāk sagriežama, īsāk sakot, cietāka. Tomēr paturiet prātā, ka zobotais asmens prasa mazāku apkopi nekā gludais asmens, jo tas ir retāk jāasina, lai gan šī darbība ir nedaudz sarežģītāka. Steika naža izmērs ir tuvs galda naža izmēram . Tā asmeņa garums bieži vien ir no 9 līdz 13 cm atkarībā no lietotāja vēlmēm. Acīmredzot tas ietekmēs naža kopējos izmērus. Jo lielākas būs jūsu rokas, jo lielākam būs jābūt nazim, un otrādi! Tas viss ar mērķi, lai steika nazis būtu pielāgots jūsu rokas morfoloģijai un to būtu patīkami lietot ikdienā.

Kā izvēlēties steika naža rokturi?

Kad runa ir par steika naža rokturi, jums ir pieejami daudzi materiāli. Lai gan, protams, estētiskais aspekts ir svarīgs, jums ir jābūt uzmanīgiem, lai neaizmirstu dažas detaļas. Jums ir jābūt uzmanīgiem, lai izvēlētos ergonomisku vai pat neslīdošu rokturi, lai jūsu roka neslīdētu, padarot to drošāku lietošanā. Jums jāpievērš uzmanība arī apkopei, jo, ja esat trauku mazgājamās mašīnas entuziasts, jums būs jāpārliecinās, ka esat izvēlējies saderīgu materiālu. Tas jo īpaši attiecas uz plastmasas materiāliem, piemēram, polipropilēnu un ABS, bet ne uz koku, kas jāmazgā ar rokām. Vai meklējat viegli kopjamu koka rokturi? Vērsieties pie kompozītmateriāliem, piemēram, Polywood, kam piemīt koka izskats un plastmasas īpašības!

Labāko zīmolu steiku naži

Lai nodrošinātu to ilgmūžību, mēs iesakām iegādāties kvalitatīvus steiku nažus no labākajiem galda piederumu zīmoliem. nazis-duncis.lv esam atlasījuši nažus no lielākajiem pavārmākslas pasaulē pazīstamiem zīmoliem, piemēram, Arcos, Opinel, Victorinox un daudziem citiem. Šeit ir arī tādi izcili, prestiži japāņu zīmoli kā Yaxell vai Kai. Sīkāka informācija