
Yanagiba naži (griešanai šķēlēs)
Rodomi visi rezultatai: 14
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku sarkankoka nazis 21cm
-
Kai Seki Magoroku sarkankoka 20 cm šķēlēs/šūnu nazis
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21cm nazis
-
Kai 18cm Shun Damascus nerūsējošā tērauda griešanas nazis
-
Kai griešanas nazis 23cm Shun Classic White
-
Kai 23cm Shun Damascus nerūsējošā tērauda griešanas nazis
-
Kai 23cm Shun Nagare Damascus nerūsējošā tērauda griešanas nazis
-
Yaxell Taishi Šķēlēšanas nazis 18cm
-
Kai griešanas nazis 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Kai griešanas nazis 23cm Pure Komachi 2
-
KAI Wasabi Black Yanagiba nazis – 24 cm asmens
-
Kreisās rokas Yanagiba Kai nazis 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
KAI Wasabi Black Yanagiba nazis – 21 cm asmens
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku sarkankoka 24cm nazis
Ir pazīstams arī kā griešanas nazis , Janagiba nazis parasti ir ilgs, plāns nerūsējošā tērauda asmens. Dažos modeļos ir izmantots pat 3 slāņu Damaskas tērauds , kas nodrošina vēl nebijušu asumu. Yanagiba japāņu nažus plaši izmanto suši un sašimi gatavošanai – japāņu kultūras ēdieniem, kas tagad ir ļoti populāri Eiropā. Šeit ir mūsu Janagiba nažu izlase, ko ražo japāņu griezēji, tostarp Kanetsune un Kai, minot tikai pazīstamākos. Runājot par rokturiem, arī tie ir veidoti no kvalitatīviem materiāliem, Kanetsune parasti dod priekšroku gaišai magnolijai, savukārt Kai dod priekšroku polipropilēnam tumšākā krāsā. Rokturi vienmēr ir ergonomiski veidoti, lai būtu ērti gatavot suši un sašimi. Ņemiet vērā, ka, ja jums patīk japāņu naži, jums vajadzētu novērtēt Deba zivju nažus jūrasmēļu filejas pacelšanai …